skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments D’altes Prestacions Tècniques Per Al Nou Edifici D’oficines I Residència Al 22@ De Barcelona

Tancaments d’altes prestacions tècniques per al nou edifici d’oficines i residència al 22@ de Barcelona

El confort de les persones que resideixen o usen un immoble és un dels principals objectius de GARCIA FAURA. I, si es tracta de gent gran, aquest objectiu esdevé encara més important. Aquest és el cas del projecte que s’està construint al districte 22@ de Barcelona.

Es tracta d’una promoció situada al número 28 del carrer Llacuna de la capital catalana que acollirà una residència de persones grans, de 6.450 metres quadrats, i d’un complex d’oficines d’última generació, de 6.450 metres quadrats, dels quals 1.600 seran patis i terrasses.

L’arquitectura de l’immoble ha estat concebuda des d’una perspectiva global, amb especial atenció al volum, la llum i el color com a elements claus per crear entorns de treball flexibles i zones de convivència confortables. A més, comptarà amb la certificació ambiental LEED Gold.

GARCIA FAURA s’encarrega de la fabricació i instal·lació dels tancaments d’alumini i vidre, així com de la intervenció en façanes, a partir de folrats de panell composite i façanes ventilades formades per una doble pell a base de gelosies de xapa.

Així, se subministren al voltant de 550 metres quadrats de subestructura d’alumini per a la façana ventilada, aïllament de llana de roca per als folrats i gelosies de xapa perfilada i perforada, de geometries variables. La intervenció es complementa amb més de 2.000 metres quadrats de folrat de panell composite.

Pel que fa als tancaments d’alumini, amb perfileria amb trencament de pont tèrmic, aquestes sumen 400 unitats, entre les corresponents a l’edifici d’oficines i les del mòdul de residència. Totes elles amb altes prestacions tècniques per a garantir el confort i l’aïllament de les persones usuàries d’aquest nou edifici corporatiu i de serveis.

Back To Top