skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Façana I Tancaments De GARCIA FAURA Per A Un Edifici D’oficines Del Districte 22@

Façana i tancaments de GARCIA FAURA per a un edifici d’oficines del districte 22@

A la confluència dels carrers Pere IV i Pamplona del barri barcelonès del Poblenou, en ple districte tecnològic del 22@, s’està aixecant un edifici d’oficines la façana i els tancaments del qual són obra de GARCIA FAURA.

L’immoble, projectat per Elastiko Architects i TAG Arquitectura+Management, disposarà d’una superfície de 5.755 metres quadrats repartits en un volum esglaonat que permet una transició entre les diferents altures dels edificis de l’entorn, cosa que facilitarà a l’edifici una perfecta integració en la trama urbana del barri.

El disseny de la façana s’inspira en la tradició catalana de la ceràmica aplicada a l’arquitectura mitjançant lames verticals d’aquest material, cosa que atorga a l’edifici una personalitat única i diferencial a més de generar un vincle amb la tradició industrial de la zona.

En aquest sentit, GARCIA FAURA desenvoluparà, fabricarà i instal·larà 1.500 metres quadrats de façana de vidre amb mur cortina de tipus stick, a més de 150 metres quadrats de tancaments fixos i practicables per als patis interiors, amb sistemes de perfils d’alumini amb trencament de pont tèrmic.

La intervenció de GARCIA FAURA es completarà amb uns 70 metres quadrats de tancaments fixos interiors amb funció de mampares divisòries, i la instal·lació de portes i balconeres de manteniment i els accessos generals de l’edifici amb portes corredisses automàtiques.

Alta eficiència energètica

L’atent disseny de l’envolupant permetrà al projecte aconseguir la certificació LEED Gold, cosa que convertirà l’edifici en un dels més sostenibles del districte 22@. L’estalvi energètic també s’assolirà amb sistemes molt eficients com la connexió a la xarxa Districlima.

Back To Top