skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Mur Cortina Per Al Centre Comercial Més Gran D’Andalusia

Mur cortina per al centre comercial més gran d’Andalusia

 

El centre comercial Palmas Altas tindrà una superfície de 100.000 metres quadrats on es trobaran més de 200 establiments comercials de diversos sectors, a més de propostes d'oci i entreteniment, esports i restauració, a més d'un hipermercat de 3.000 metres quadrats i aparcament de 3.300 places.

 

A banda del mur cortina, GARCIA FAURA també hi instal·larà 3.500 metres quadrats de lluernes de tipus triangular, rectangular i trapezoidal. L'encàrrec evidencia la confiança en GARCIA FAURA com a empresa de referència en el desenvolupament de solucions tècniques per a l'arquitectura, especialment en els casos de treballs que combinen desenvolupament tècnic i processos d'instal·lació d'elevada complexitat com aquest.

 

El centre comercial Palmas Altas també disposarà de zones verdes i un llac de 6.000 metres quadrats. L'equipament està situat al costat de la Universitat Loyola, el port de Sevilla i tindrà connexió directa amb la SE-30, l'autovia de circumval·lació de la capital andalusa, que permetrà l'accés fàcil i ràpid des de poblacions veïnes.

Back To Top