skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Últims Treballs A La Presó De Pamplona

Últims treballs a la Presó de Pamplona

A finals d’aquest estiu s’enllestiran les obres de construcció del nou Centre Penitenciari de Pamplona, que ocupa uns 33.000 metres quadrats i tindrà capacitat per a 500 reclusos. L’empresa GARCIA FAURA porta mesos treballant en aquesta obra que aquestes setmanes encara la seva recta final.

El nou equipament consta de 8 mòduls centrals de reclusió, així com altres espais destinats a zones de formació, esport, serveis i comunicacions. GARCIA FAURA s’ha encarregat de fabricar totes les mampares, portes i finestres de ferro del recinte, dissenyades especialment per a l’ús i activitat que requereixen, ja que s’ubiquen en un espai de reclusió i han de complir, per tant, amb importants mesures de seguretat. En total s’han fabricat més de 6.200 metres quadrats de tancaments de ferro que, un a un, s’han anat instal·lant a l’obra gràcies a un equip d’una quinzena d’oficials de muntatge desplaçats fins a Pamplona en els mesos que han durat els treballs.

A banda dels tancaments, l’empresa de Gavà també ha rebut l’encàrrec de fabricar i muntar el revestiment de façana de part de l’obra. Es tracta d’una façana composta amb perfileria i malla Deployè llisa i perforada, que ocupa una superfície de 1.600 metres quadrats. La nova presó de Pamplona ha d’estar en servei l’any vinent.
 

Back To Top