skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Garcia Faura Finestresdecasa.com
Garcia Faura Finestresdecasa.com
Garcia Faura Finestresdecasa.com
Garcia Faura Finestresdecasa.com
Garcia Faura Finestresdecasa.com
Garcia Faura Finestresdecasa.comGarcia Faura Finestresdecasa.comGarcia Faura Finestresdecasa.comGarcia Faura Finestresdecasa.com

GARCIA FAURA obre un web específic de finestres per al sector residencial

GARCIA FAURA posa en marxa un nou espai web per al sector residencial. A finestresdecasa.com es poden trobar les millors solucions de finestres per a qualsevol mena d’habitatge i amb les màximes garanties de confort, aïllament tèrmic i acústic, seguretat i disseny.

El web ofereix un ample catàleg de sistemes de finestra segons la qualitat que es busqui, una gamma diversa que dona resposta a totes les necessitats de solucions constructives, tipus d’obertura i acabats, sigui fabricades en alumini o en ferro, i amb exemples de projectes reals que serveixin d’inspiració.

Tots els sistemes mostrats tenen la garantia de les millors marques del mercat, i venen acompanyats de totes les dades tècniques necessàries per a triar el tipus de finestra adequat a cada projecte constructiu amb la fiabilitat més gran i precisió segons les necessitats requerides.

A més, GARCIA FAURA ofereix la possibilitat de fer una visita presencial al seu nou showroom de Gavà, on un equip de tècnics especialitzats podran presentar les millors solucions tècniques i assessorar amb la màxima garantia i fiabilitat. Aviat aquesta visita al showroom es podrà fer també de forma virtual a finestresdecasa.com.

Back To Top