skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments D’altes Prestacions De GARCIA FAURA Per A La Residència D’estudiants Del Carrer Doctor Trueta De Barcelona

Tancaments d’altes prestacions de GARCIA FAURA per a la residència d’estudiants del carrer Doctor Trueta de Barcelona

GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà tancaments amb trencament de pont tèrmic i vidrieria d’altes prestacions acústiques i tèrmiques a la nova residència d’estudiants que s’està construint al districte tecnològic 22@ de la capital catalana.

Al carrer Doctor Trueta de Barcelona, en ple districte tecnològic 22@, s’està construint una nova residència d’estudiants. Es tracta d’un immoble que vol recuperar la imatge de les antigues fàbriques que van omplir el barri del Poble Nou a principis del segle XX.

Així, l’edifici recuperarà l’antic disseny artesanal en aspectes com la façana, on la totxana (principal material constructiu a principis del segle passat) serà predominant i es convertirà en el segell d’identitat de l’immoble.

La façana, a més, disposarà d’espais buits i balcons que generaran una segona pell la qual afegirà protecció extra en aspectes d’eficiència tèrmica.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà 170 tancaments d’alumini amb trencament de pont de tèrmic i vidrieria d’altes prestacions acústiques i tèrmiques. Els treballs s’executaran al llarg d’aquest any 2024.

GARCIA FAURA ja ha executat obres per a residències d’estudiants a Barcelona, com dues al carrer Pallars o una altra al mateix districte 22@.

Back To Top