skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Obert El Nou Hotel SB Plaça Europa

Obert el nou Hotel SB Plaça Europa

 

GARCIA FAURA ha participat dels treballs de construcció i posada en funcionament del nou Hotel SB Plaça Europa, a l’Hospitalet de Llobregat. S’ha desenvolupat el projecte d'arquitectura en alumini i vidre relativa a la partida de tancaments i façana de vidre. Respecte aquesta última, s’ha fabricat i instal·lat una zona de 250 metres quadrats de mur cortina, amb tapeta horitzontal i vertical. El conjunt de tancaments, més de 330 unitats, està dotat de trencament de pont tèrmic i perfileria d’alumini de fulla oculta. Un sistema de fabricació que combina unes prestacions tècniques molt altes amb una estètica impecable. Presenten una línia sòbria amb una petita motllura interior que dóna una aparença esvelta creant un simbòlic joc d’ombres. Les finestres es completen amb un aplacat superior de xapa d’alumini.

El nou Hotel SB Plaça Europa compta amb una decoració avantguardista, on predominen els materials nobles i els colors mediterranis. Entre els serveis més destacats de l’establiment es troba el restaurant, la cafeteria amb terrassa enjardinada, la terrassa panoràmica amb piscina i el solàrium i gimnàs.

 

La cadena SB Hotels, gestionada per la barcelonina Gerard Corporation, de la família Subirats Berenguer, compta així amb una oferta d'allotjament de més de 1200 habitacions en set establiments de propietat. La darrera adquisició va ser l'hotel BCN Events de Castelldefels, amb participació també en el seu dia de GARCIA FAURA en el projecte constructiu. A més, gestiona els hotels SB Express Tarragona, el Ciutat de Tarragona i el Corona Tortosa a la demarcació de Tarragona, i els establiments Icària Barcelona i Diagonal Zero, a Barcelona.

 

 

 

Back To Top