skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Amplia La Seva Projecció Internacional

GARCIA FAURA amplia la seva projecció internacional

GARCIA FAURA portarà el segell de la seva feina a la ciutat de Luxemburg, concretament al barri de Kirchberg, on participarà en la construcció d’un hotel i un edifici d’oficines entre abril i desembre de l’any vinent. Aquest barri acull algunes institucions de la Unió Europea (com el Tribunal de Justícia, el de Comptes o la Secretaria del Parlament.

Kirchberg també és un important centre bancari (acull la seu del Banc Europeu d’Inversions) i cultural (amb la seu de la Filharmònica de Luxemburg i del Museu d’Art Modern), a més de ser un reconegut barri residencial i d’oci. A més, es troba molt ben connectat amb l’aeroport de Luxemburg.

A l’hotel, GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà 1.025 metres quadrats de xassís de fusteria d’alumini d’alta gamma, amb vidre d’altes prestacions tèrmiques. També hi instal·larà un mur cortina amb tapeta vista per l’exterior i triple vidre a la planta baixa, on hi haurà botigues. Finalment, també es col·locaran 17 portes d’aluminis i altres elements, com lames de ventilació.

Pel que fa a l’edifici d’oficines, GARCIA FAURA també instal·larà una façana de mur cortina modular de doble pell, especialment desenvolupat per a aquest projecte. Disposarà d’una pell interior que conjugarà zones opaques amb altres transparents amb obertures que inclouran vidres d’altes prestacions tèrmiques.

La pell exterior també conjugarà zones opaques amb transparents en marcs d’alumini que crearan una façana modular de 4.870 metres quadrats. L’edifici també tindrà 600 metres quadrats de mur cortina amb tapeta vista per l’exterior i triple vidre per a la planta baixa, més cinc portes d’alumini.

Cal remarcar que aquest edifici també acollirà dependències policials, per la qual cosa una part de la façana es realitzarà amb vidre antibales i un sistema d’antirefracció. El conjunt de treballs que inclou aquest projecte són d’alta complexitat tècnica, un fet que ha estat decisiu per tal que GARCIA FAURA rebés l’adjudicació del mateix.

Back To Top