skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA A L’ampliació De La Facultat De Dret De La UB

GARCIA FAURA a l’ampliació de la Facultat de Dret de la UB

 

Les noves instal·lacions de la Facultat de Dret de la UB constaran de quatre plantes i soterrani, i acolliran una vintena d’aules de treball, una aula de mediació i una per a la simulació de judicis, entre d’altres. La universitat pretén, d’aquesta manera, respondre a les noves necessitats docents i continuar avançant en la millora de la qualitat de la seva activitat acadèmica.  A més, permetrà el trasllat dels estudis de Relacions Laborals, que actualment s’imparteixen al campus de Diagonal Sud. Tot plegat en un edifici de nova construcció que segueix l’ortogonalitat de l’edifici històric, i que s’alça en un dels laterals, perpendicular a l’avinguda Diagonal.

 

GARCIA FAURA executa per a aquest nou edifici els més de 7500 metres quadrats de mur cortina, produïts mitjançant sistema d’alumini de tipus graella, amb vidres serigrafiats i panell composite. La façana de vidre regularà les condicions tèrmiques i d’incidència solar en l’interior amb màxim aprofitament de la llum natural. Els treballs contemplen també la fabricació i instal·lació de més de 250 tancaments, entre portes, finestres practicables i projectants. Tot plegat en acabat blanc pur, que atorga una estètica de llum i simplicitat, en consonància amb el projecte arquitectònic.

 

El nou edifici que es construeix també permetrà el desenvolupament unificat de les iniciatives que impulsen els quatre grups d’innovació docent. I és que les noves instal·lacions acolliran també la tasca de recerca de la facultat, així com altres serveis acadèmics i de gestió: 150 despatxos per a professorat, 14 aules generals, 4 aules d’informàtica, 12 sales de reunions, 6 sales de treball, 4 despatxos per a associacions d’estudiants i 1 sala de professors. També hi haurà sales per a l’arxiu, el servei d’audiovisuals i un menjador per a estudiants, segons ha informat la Universitat de Barcelona.

Back To Top