skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
El Mercat Del Ninot Ja Ha Obert Les Seves Portes

El Mercat del Ninot ja ha obert les seves portes

 

Les obres del Mercat del Ninot van començar l’octubre de 2009 i van suposar el trasllat complet de tots els paradistes a unes instal·lacions provisionals. Des d’aleshores, s’ha treballat per fer possible la remodelació integral d’un dels mercats més emblemàtics de Barcelona, a partir d’un projecte dissenyat per MAP Arquitectes – MUR GARGANTÉ Arquitectes, dirigit per l’arquitecte Josep Lluís Mateo.

 

GARCIA FAURA ha estat la responsable d’executar diverses zones de rehabilitació. D’una banda, tot l’aspecte exterior del mercat, amb la fabricació i instal·lació de més de 2000 metres quadrats de mur cortina d’acer i revestiment de segona pell realitzat mitjançant xapa d’acer inoxidable plegada i perforada. Aquest nou aspecte exterior ofereix a les instal·lacions més visibilitat i una imatge més moderna. A banda, permet tamisar la llum solar que arriba a l’interior del mercat i impedir la radiació solar directa cap als productes exposats en les parades.

 

L’empresa també ha estat la responsable d’executar el sistema de tancament de les 18 parades exteriors encastades en l’estructura del mercat, formades per uns panells d’acer galvanitzat i portes basculants que, un cop obertes, exerceixen la funció de visera de la pròpia parada. A l’interior del mercat, GARCIA FAURA ha instal·lat tancaments interiors de vidres laminars i trempats, transparents i de color, així com nombrosos treballs metàl·lics en la zona d’accessos.

 

El nou Mercat del Ninot, que ha significat una inversió de 20,6 milions d’euros, ha obert portes aquest mes de maig i ha anat acompanyat d’una millora urbanística del seu entorn, amb la creació de dues noves places a les cantonades del carrer de Mallorca amb Villarroel i Casanova.

Back To Top