skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
L’Hotel Porta Fira, Millor Gratacel Del Món

L’Hotel Porta Fira, millor gratacel del món

L’Hotel Porta Fira de Barcelona s’emporta el prestigiós premi d’arquitectura Emporis Skyscraper Award 2010. Un jurat integrat per experts de tot el món concedeix anualment el guardó al millor immoble amb una alçada mínima de 100 metres acabat l’any anterior. La d’enguany és l’onzena edició de l’entrega del reconegut premi.

El projecte guanyador s’ha imposat a les més de 300 obres seleccionades. Les singulars formes de l’Hotel Porta Fira han estat claus per a la decisió del jurat de l’Emporis Award i el situen fins i tot per davant del gratacel més alt del món, el Burj Khalifa de Dubai, que s’endú el segon premi. Els experts han valorat l’exquisidesa estètica i la integració urbanística de l’edifici barceloní per sobre de l’afany babilònic per construir l’edifici més alt del món.

GARCIA FAURA va participar dels treballs de construcció d’aquest emblemàtic edifici que dóna color a l’entrada sud de Barcelona, obra de l’arquitecte Toyo Ito i l’estudi barceloní b720, encapçalat per Fermin Vázquez. L’empresa signa els acabats de la fusteria interior i envidriaments de les habitacions, així com els treballs en claraboies i accessos.

Entre els finalistes de l’Emporis Skyscraper Award trobem un altre projecte barceloní amb participació de GARCIA FAURA: la Torre Diagonal Zero Zero. L’edifici, situat en un extrem de la concorreguda Avinguda Diagonal de la capital catalana, és obra del taller d’arquitectura EMBA d’Enric Massip-Bosch i acull la nova seu corporativa de Telefónica a Catalunya. En ella, GARCIA FAURA signa el folrat i els acabats en xapa dels més de 2500 pilars interiors que conformen l’estructura de l’edifici.

Emporis_Award_2010_Press_Release_Catalan

Back To Top