skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA estrena el seu nou portal web

El nou portal web substitueix l'anterior pàgina corporativa de GARCIA FAURA. Presenta una nova imatge, més atractiva i moderna, i un disseny més intuïtiu i de més fàcil navegació. El portal s'estructura en diferents seccions que destaquen la informació d'interès general, els serveis que s'ofereixen i els valors corporatius de l'empresa. Una de les principals novetats del web, però, és la secció d'imatges de les obres realitzades, que permet fer un recorregut pels principals treballs fets per GARCIA FAURA en els darrers temps. L'usuari pot navegar per cadascuna de les obres i captar-ne els detalls gràcies a una presentació àgil i que optima la qualitat de les imatges.

El portal, plenament accessible per a les persones amb dificultats de visió és operatiu, ja d'entrada, en els idiomes català, castellà, francès i anglès.

El seu llançament serveix també per presentar públicament la nova imatge corporativa de l'empresa, que ha estat dissenyada per l'estudi de la catalana Pati Núñez, Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2006 i Premi Nacional de Disseny de 2007.

Aquesta nova imatge reforça el concepte de creació arquitectònica de l'empresa a partir de les seves principals matèries primeres: l'alumini, el ferro, l'acer inoxidable i el vidre. La imatge manté el símbol característic de GARCIA FAURA en color vermell i incorpora nous elements identificadors, així com els colors blanc i gris com a eixos vertebradors.

Back To Top