skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Suport A Les Noves Iniciatives Empresarials

Suport a les noves iniciatives empresarials

GARCIA FAURA col·labora en l’onzena edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials del sector del Delta del Llobregat. L’empresa evidencia així el seu compromís amb la iniciativa emprenedora, l’aposta pel territori i la generació d’ocupació local. Els Premis Delta reconeixen els millors projectes en el camp de la reactivació empresarial i comercial del sud de Barcelona.

El termini per presentar candidatura als Premis Delta es tanca el proper 5 de desembre. Busquen reconèixer els millors projectes empresarials dels municipis de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans. Els Premis, que enguany sumen la seva onzena edició, pretenen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local i fomentar la creació i consolidació de noves empreses així com reconèixer el seu paper com a eina de dinamització socioeconòmica i de creació d’ocupació.

En aquesta onzena edició, els Premis Delta es divideixen en dues categories: els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials i els Premis Delta a les Millors Iniciatives Comercials. També hi ha novetats quant a les dotacions: Així, els premis a les Millors Iniciatives Empresarials passen a tenir cinc guardons. Els dos primers rebran una dotació econòmica de 3.000 i 1.500 euros, respectivament, i un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial valorat en 1.500 euros. El tercer, quart i cinquè premi rebran el paquet de serveis. Els Premis Delta a les Millors Iniciatives Comercials tindran tres guardons. El primer premi, valorat en 2.000 euros i el paquet de serveis; i el segon i el tercer premi, que rebran el paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial. Al certamen poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues, Sant Climent, El Prat o Sant Boi i que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011.

GARCIA FAURA esdevé, per primera vegada, empresa patrocinadora dels guardons, donant suport a una iniciativa que pretén esdevenir un punt de referència per als nous i les noves emprenedores, alhora que un mecanisme permanent de suport i promoció de la cultura emprenedora en l’àmbit metropolità de Barcelona.

Diptic Premis Delta

Bases del concurs

Sollicitud de participacio 2012

Memoria empresa participant 2012

Back To Top