skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA: Seguretat, Prevenció I Servei En Temps De Coronavirus

GARCIA FAURA: seguretat, prevenció i servei en temps de coronavirus

L’empresa manté la seva activitat professional extremant totes les mesures de precaució, tant cap als seus clients com entre el seu personal. En l’actual fase de desescalada, es manté activa la línia de negoci d’Obres, mentre que les divisions de Residencial i Postvenda operen únicament en aquells casos permesos per l’Estat d’Alarma.

Dos mesos després de decretar-se l’Estat d’Alarma, GARCIA FAURA manté la seva operativa al màxim rendiment que permeten les actuals circumstàncies. Amb les màximes mesures de prevenció internes, els tallers de l’empresa estan recuperant el ritme de treball després del període de tancament forçós decretat setmanes enrere.

A nivell d’Instal·lació es treballa en coordinació amb les diferents constructores per adaptar les ritmes de treball a les mesures decretades en cada projecte, tant a nivell nacional com internacional.

El personal d’Oficines combina el treball presencial amb el teletreball, garantint la màxima operativa sota mesures de precaució que garanteixin el compliment de les normes dictades pel que fa a distanciament social i equips de protecció individual.

Amb tot, l’objectiu de l’empresa és fer compatible la preservació de la salut dels seus treballadors i treballadores amb l’atenció i el servei als seus clients. A mida que es vagi entrant en noves fases de desescalada, l’empresa espera poder anar recuperant la màxima normalitat al conjunt d’àrees de treball i divisions de negoci de la companyia.

Back To Top