skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Obert El Termini Del Pla Renova’t De Finestres

Obert el termini del Pla Renova’t de finestres

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha obert una nova convocatòria del Pla Renova’t. Es tracta d’una línia d’ajuts per a particulars, comunitats de veïns i empreses per a la compra i instal·lació de tancaments i proteccions solars tèrmicament eficients. D’aquesta manera es persegueix millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’energia a les llars i empreses catalanes mitjançant la renovació de finestres, portes, vidrieres o claraboies, i la millora de la protecció solar de les mateixes, mitjançant persianes, gelosies, lamel·les o tendals.

Aquest pla vol evitar que la calefacció i l’aire condicionat es perdin per culpa de l’aïllament incorrecte de les finestres de les cases. I és que un bon tancament pot evitar que s’escapi fins a una quarta part de la calor o del fred d’un habitatge. A més, si es col·loquen tendals a l’estiu, l’estalvi energètic encara augmenta més.

A través d’aquest pla, les famílies podran beneficiar-se d’ajuts de fins a 4.000 euros. Les subvencions previstes són de 130 euros per metre quadrat de nova finestra o porta eficient, i de 40 per metre de tendal.

Aquestes subvencions es poden tramitar a través d’empreses col·laboradores, com és el cas de GARCIA FAURA, empresa pionera en la fabricació de tancaments d’alumini i manufactura del vidre. D’aquesta manera, GARCIA FAURA ofereix l’assessorament tècnic i comercial necessari als sol·licitants de la subvenció per tal de complimentar tots els requisits per optar a la línia d’ajuts. Tanmateix també elabora el pressupost requerit pel particular o l’empresa i executa els treballs de fabricació i renovació de les obertures.

GARCIA FAURA valora molt positivament aquesta iniciativa, en tant que esdevé una molt bona oportunitat per implantar l’aposta consolidada per l’eficiència energètica i, alhora, esdevé un important impuls al nostre sector empresarial, tan tocat per l’actual situació econòmica.

Totes aquelles persones interessades en aprofitar aquesta línia d’ajuts només han d’adreçar-se al Departament de Qualitat i Medi Ambient de GARCIA FAURA, situat a les oficines de la planta, al Carrer Raurell, 37 de Gavà, al telèfon 93 662 14 41 o a través de l’adreça de correu electrònic renovat@garciafaura.com. El termini per presentar les sol·licituds de subvenció acaba el dia 30 d’abril de 2012.

NP 12-001 Pla Renovat 2012

Back To Top