skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA A Prop Dels Enginyers Del Futur

GARCIA FAURA a prop dels enginyers del futur

 

GARCIA FAURA participa enguany, per primera vegada, en el Fòrum ETSEIB, la fira professional del sector industrial més important de Catalunya. La trobada té lloc del 8 al 10 de març a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona, a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Durant tres dies el Fòrum posa en contacte directe empreses del sector industrial amb els futurs enginyers, amb l’objectiu d’acostar els estudiants al mercat laboral i viceversa, creant així un vincle entre l’entorn acadèmic i el món professional.

 

La universitat proporciona als estudiants la possibilitat de trobar programes de pràctiques, projectes de final de carrera i fins i tot incorporar-se directament al món laboral, a través de les empreses presents en la fira. Les empreses, de la seva banda, poden exposar el seu potencial com a centre de treball donant a conèixer les seves possibilitats als estudiants i facilitant l’intercanvi d’experiències i impressions amb els enginyers del demà.

 

Al marge de l’espai d’exposició i trobada, GARCIA FAURA participarà del Fòrum amb una presentació oberta on donarà a conèixer les opcions de desenvolupament de carrera que ofereix per a aquesta branca formativa. Tanmateix també es mantindran entrevistes personals i trobades formals amb estudiants de l’últim curs.

 

En el darrer any GARCIA FAURA ha incorporat una desena de nous enginyers recent titulats a la seva Oficina Tècnica, en una mostra clara de la seva voluntat de potenciar el talent del país i apostar per un treball col·laboratiu amb universitats i borses de treball locals.

 

L’empresa comparteix espai al Fòrum amb importants firmes del sector de l’enginyeria, el consum, la logística o l’automoció, com Nissan, HP, Procter & Gamble, Amazon, Ferrovial o Seat, entre d’altres.

Back To Top