skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments De GARCIA FAURA Per A Més De 300 Habitatges A L’Hospitalet

Tancaments de GARCIA FAURA per a més de 300 habitatges a l’Hospitalet

GARCIA FAURA participa en la construcció de 367 habitatges als terrenys de l’antiga fàbrica Cosme Toda, a l’Hospitalet de Llobregat. En concret, l’empresa deixarà la seva empremta en tres torres de tretze plantes i els edificis entre elles, de vuit plantes cadascun.

La fàbrica Cosme Toda, fundada al segle XIX, va abastir de ceràmica i altres elements per a la construcció per a una Barcelona modernista que aleshores estava en creixement. De l’antic esplendor de la fàbrica, ara es conservaran dues xemeneies, diversos forns i unes estructures del conjunt fabril d’abans del 1883.

En els habitatges en construcció, GARCIA FAURA desenvolupa, fabrica i instal·la els tancaments d’alumini i vidre, amb un total de 1.650 unitats. Es tracta de 4.500 metres quadrats de tancaments d’altes prestacions tècniques que oferiran un gran rendiment tèrmic i acústic.

En les tasques s’inclouen tancaments d’obertura practicable i corredisses amb opció de creuament de fulles, i també les portes exteriors dels diferents blocs. Els treballs es completen amb el subministraments i la instal·lació d’screens, baranes i tots els remats metàl·lics de l’obra.

Back To Top