skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Menció Del Palmarés D’Arquitectura De Technal A GARCIA FAURA Per La Remodelació Del Parador D’Aiguablava

Menció del Palmarés d’Arquitectura de Technal a GARCIA FAURA per la remodelació del Parador d’Aiguablava

GARCIA FAURA ha rebut una menció en el Palmarés Architecture Aluminium Technal 2021, reconeixements atorgats per la multinacional del sector de l’alumini en el congrés bianual de la companyia, celebrat el 27 de maig al Palau de Congressos d’Eivissa. GARCIA FAURA va rebre la distinció per la seva contribució en la reforma del Parador d’Aiguablava, un projecte de GCA Arquitectes.

El Palmarés Architecture Aluminium Technal premia els millors treballs d’Espanya i Portugal tant des del punt de vista arquitectònic com tècnic, tot col·locant l’accent sobre la col·laboració entre els despatxos d’arquitectura i les empreses industrials de fusteria d’alumini i façanes.

Enguany es van atorgar una desena de mencions i es van premiar quatre projectes en les categories d’Habitar (en habitatge col·lectiu i unifamiliar), Treballar i Rehabilitar. La categoria Descobrir va quedar deserta. La menció a GARCIA FAURA la va recollir Jaume Solà, director de Compres i Control Estratègic de l’empresa.

La distinció es va atorgar per la reforma del Parador d’Aiguablava de Begur (Girona), obra projectada per GCA Arquitectes i amb participació, també, de Cristalería Martos. Es tracta d’un hotel de quatre estrelles inaugurat el 1934 i en el qual es va realitzar una profunda rehabilitació per modernitzar-ne els espais i les instal·lacions i convertir-lo en un establiment turístic de referència a la Costa Brava.

GARCIA FAURA va contribuir a transformar completament l’aparença i les prestacions tècniques de l’establiment amb la fabricació i instal·lació d’un total de 160 tancaments d’alumini i vidre, principalment dels sistemes Soleal FY65 i Lumeal de Technal amb vidres d’altes prestacions i capa baix emissiva.

Back To Top