skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Finalitza amb èxit el primer projecte amb segell GARCIA FAURA a Luxemburg

Darrers detalls per a la posada en funcionament del projecte d’un edifici d’oficines i  hotel a la ciutat de Luxemburg, al prestigiós barri de Kirchberg, amb la participació de GARCIA FAURA. De fet, l’hotel va obrir oficialment les seves portes el 20 de juliol.

Per al nou establiment hoteler, GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat 1.025 metres quadrats de xassís de fusteria d’alumini d’alta gamma, amb vidre d’altes prestacions tèrmiques, i un mur cortina amb tapeta vista per l’exterior i triple vidre a la planta baixa. També hi ha col·locat el conjunt de portes d’alumini i altres elements, com lames de ventilació.

Pel que fa a l’edifici d’oficines, GARCIA FAURA ha instal·lat una façana de mur cortina modular de doble pell, especialment desenvolupat per a aquest projecte. L’immoble disposarà d’una pell interior que conjuga zones opaques amb d’altres transparents amb obertures que inclouen vidres d’altes prestacions tèrmiques.

La pell exterior conjuga zones opaques amb transparents en marcs d’alumini que creen una façana modular de 4.870 metres quadrats. L’edifici també té 600 metres quadrats de mur cortina amb tapeta vista per l’exterior i triple vidre per a la planta baixa, més cinc portes d’alumini.

Als baixos de l’edifici d’oficines hi ha unes dependències policials, per la qual cosa una part de la façana és de vidre antibales i amb sistema d’anti refracció.

Al barri de Kirchberg es poden trobar algunes institucions de la Unió Europea, com el Tribunal de Justícia, el de Comptes o la Secretaria del Parlament, a més del Banc Europeu d’Inversions, la seu de la Filharmònica de Luxemburg o el Museu d’Art Modern, a més de ser un reconegut barri residencial i d’oci.

Back To Top