skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA finalitza la rehabilitació de l’edifici Morland a París

GARCIA FAURA ha participat en la rehabilitació estructural i arquitectònica de Morland Mixité Capitale, l’antiga seu administrativa de la prefectura de París i que després de les obres ha esdevingut un edifici amb més d’onze usos oberts a la ciutadania i als visitants de la capital francesa.

La transformació urbana d’aquest immoble, concebuda i dissenyada per David Chipperfield Architects i CALQ Architecture, inclou un hotel, un alberg per a joves turistes, apartaments privats, oficines, guarderia, restaurant, zona comercial i, fins i tot, un mercat a la planta baixa.

És en aquesta planta on GARCIA FAURA ha concentrat bona part de la intervenció. Concretament, amb la instal·lació de 1.450 metres quadrats de mur cortina, de diverses composicions, mides i dissenys. Una part, amb zones corbes formades per vidres de grans dimensions i una lluerna de més de cent metres quadrats sobre estructura metàl·lica que forma un pati interior de vidre envoltat de mur cortina.

GARCIA FAURA també ha fabricat i instal·lat 23 portes de ferro amb vidre i 267 unitats de finestres de ferro amb resistència al foc EI60. Aquesta resistència ignífuga es va corroborar en una sèrie d’assajos a laboratoris especialitzats a França.

El projecte Morland Mixité Capitale està format per una sèrie d’edificis tant al costat del Sena com al bulevard Morland, ambdues zones unides per un carrer interior. A les dues darreres plantes s’ubica la zona de restauració i una vista única i espectacular de París oberta a tothom.

Back To Top