skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Remodela Façanes Al Parc Empresarial Cerro De Los Gamos De Madrid

GARCIA FAURA remodela façanes al Parc Empresarial Cerro de los Gamos de Madrid

GARCIA FAURA intervindrà en la remodelació del Parc Empresarial Cerro de los Gamos, a Pozuelo de Alarcón (Madrid), un complex que acull algunes de les principals companyies espanyoles del sector tecnològic i la innovació. La companyia executarà la renovació de les façanes de dos dels edificis que conformen el complex.

El Parc Empresarial Cerro de los Gamos, propietat de la immobiliària Merlin Properties, és un conjunt de cinc edificis independents de quatre plantes cadascun i dues més d’aparcament. Els edificis sumen una superfície total de 36.105 metres quadrats destinats a l’activitat empresarial de valor afegit.

El projecte de remodelació de les façanes que desenvolupa GARCIA FAURA ha anat a càrrec del despatx madrileny d’arquitectura CCJVV amb l’assessoria en façanes del prestigiós despatx català Ferrés Arquitectos y Consultores.

GARCIA FAURA intervindrà inicialment en els edificis 1 i 4 del complex amb 4.500 metres quadrats de façana, entre fusteria i fronts de premarcs panelats, així com els 3.900 metres lineals d’impostes i doelles de panell composite, i 1.025 metres quadrats de panells de coronació.

Back To Top