skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA vesteix els habitatges de Ricardo Bofill a Platja d’Aro

La promoció d’habitatges projectada pel Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill ha confiat en GARCIA FAURA per a dotar de confort i altes prestacions tècniques aquesta promoció que s’està aixecant a primera línia de mar a la Costa Brava.

A primera línia de mar de la Costa Brava s’està aixecant una nova construcció desenvolupada pel reconegut despatx Ricardo Bofill Taller d’Arquitectura. Es tracta d’una promoció de Kronos Homes, de 85 habitatges al municipi de Platja d’Aro (Girona).

El projecte presenta uns habitatges sostenibles i eficients, amb un disseny diàfan, d’estil modern i amb una cuidada distribució interior per oferir la màxima comoditat possible i també la màxima quantitat de llum natural, gràcies als grans finestrals orientats a mar.

GARCIA FAURA fabrica i instal·la 480 tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic i diferents tipus d’obertura, en funció de les necessitats del projecte. També comptarà amb més de 2.600 metres quadrats de vidrieria de baixa emissivitat i aïllament acústic.

Els treballs també contemplen el revestiment exterior dels edificis mitjançant panells de vidre, amb més de 6.700 metres quadrats de superfície, així com el conjunt de baranes exteriors, obra també de GARCIA FAURA.

Back To Top