skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Nous Projectes Per A GARCIA FAURA A França

Nous projectes per a GARCIA FAURA a França

 

L’empresa realitzarà dues actuacions a París. La primera consistirà en la rehabilitació d’un immoble del segle XIX de l’emblemàtic bulevar Haussmann per convertir-lo en un edifici d’oficines modern i funcional, tot mantenint només l’estètica de la façana exterior.

Es tracta d’un projecte en el qual s’aplicarà fusteries d’acer, a més de fusteries d’alumini i un revestiment metàl·lic amb panell composite d’alumini amb forma. En total seran 650 metres quadrats de revestiment composite, amb unes 120 unitats de finestres d’alumini i vidre amb barana integrada dins la finesta, i uns 50 tancaments de ferro.

 

Està previst que els treballs comencin a finals de desembre o principis de gener, i que estigui finalitzada a meitat d’abril del 2018.

GARCIA FAURA encara emprendrà properament un segon projecte a França. Serà a Massy, als afores de París, i consistirà en el tancament en fusteria d’alumini de més de 3.000 metres quadrats de quatre edificis totalment nous dins el campus universitari Eiffel. També realitzarà unes zones de mur cortina d’alumini per a les plantes baixes. Per a aquest projecte, l’Oficina Tècnica de l’empresa desenvoluparà en exclusiva uns perfils especials de 180 mil·límetres d’ample per a les fusteries.

 

Aquesta obra està previst que comenci al maig del 2018 i que s’acabi en un període de tres mesos. Amb aquestes noves adjudicacions es consolida l’establiment de GARCIA FAURA en territori francès, on ja executa altres treballs emblemàtics com el nou Palau de Justícia de la capital francesa.

Back To Top