skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
L’antic Edifici De Telefónica Allotjarà 200 Habitatges I Un Hotel.

L’antic edifici de Telefónica allotjarà 200 habitatges i un hotel.

 

Arrel de la crisi i els canvis de propietaris, el projecte de remodelació de l'antiga seu de Telefònica a l'avinguda de Roma de Barcelona va estar aturat més de quatre anys, patint actes de vandalisme i provocant incertesa entre els veïns sobre el futur de les instal·lacions. Finalment el grup Platinum Estates ha impulsat un projecte on es preveu la remodelació d'aquest emblemàtic edifici per convertir-lo en dues unitats diferents, una d'elles amb un ús residencial integrant 195 apartaments, i un segon edifici de vuit plantes on s'ubicarà un hotel de cinc estrelles.

 

El grup inversor ha ideat una remodelació que destaca per un complex revestiment exterior i per al qual GARCIA FAURA ha estat contractada per tal d'aportar tota la seva experiència. El principals treballs que durà a terme l'empresa en aquest projecte els conforma el mur cortina mixt que es desenvoluparà, amb una solució especialment dissenyada per aquest projecte, que suma més de 12.000 m². A banda també s'executaran els treballs de fabricació i instal·lació dels tancaments exteriors, amb prop de 15.000 m²  així com 12.600m²  d'estructures d'acer sortints de façana i folrades amb panell composite. Els treballs es completaran amb la realització d'una exterior composada per perfils d'alumini i vidre.

 

Degut als diferents usos que se li donarà a l'edifici, així com també al destacat paper estètic i d'innovació que comportarà el projecte, GARCIA FAURA crearà línies de treball específiques per a aquesta obra, instal·lant materials de primeres marques i d'alta durabilitat, amb l'objectiu final que els residents gaudeixin de la màxima qualitat de vida i comoditat.   

Back To Top