skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Garcia Faura Via Poblados Madrid
Garcia Faura Via Poblados Madrid
Garcia Faura Via Poblados Madrid
Garcia Faura Via Poblados Madrid
Garcia Faura Via Poblados MadridGarcia Faura Via Poblados MadridGarcia Faura Via Poblados Madrid

GARCIA FAURA firma la façana d’un renovat edifici d’oficines a Madrid

GARCIA FAURA participa del projecte de remodelació integral d’un edifici corporatiu a Madrid. Es tracta de la conversió a edifici d’oficines d’una antiga seu corporativa d’uns 23.500 metres quadrats i set plantes d’alçada, de la qual s’estan remodelant tant la façana com els interiors per a adequar-los a les necessitats del mercat actual del lloguer d’oficines.

L’actuació més important en aquest immoble es realitza a la façana, amb la instal·lació d’un nou revestiment més eficient energèticament. Es tracta de 3.300 metres quadrats de mur cortina desenvolupat i instal·lat per GARCIA FAURA, completat amb un para-sol vertical especial de 400 mil·límetres.

A més, GARCIA FAURA també s’encarrega de completar l’alleugeriment de l’envolupant arquitectònica de l’edifici, amb una zona de façana ventilada de panell composite, d’uns 2.000 metres quadrats.

Completarà la intervenció la fabricació i instal·lació de 1.400 metres quadrats de fusteria d’alumini d’altes prestacions tècniques.

L’edifici està situat al carrer Vía de los Poblados, al sector anomenat Campo de las Naciones, una de les zones d’oficines amb major demanda de la capital espanyola i envoltat d’altres infraestructures importants com el Palau Municipal de Congressos de Madrid o el recinte ferial d’IFEMA.

El projecte de reforma el signa l’equip d’arquitectura de l’Estudio Lamela, amb l’assessoria de façanes d’Envolventes Arquitectónicas (ENAR).

Back To Top