skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Rehabilita L’antiga Clínica Dexeus

GARCIA FAURA rehabilita l’antiga Clínica Dexeus

La clínica del passeig de la Bonanova fundada pels germans Santiago i Josep Maria Dexeus el 1973 i tancada el 2007 tindrà un nou ús. La promotora immobiliària Núñez i Navarro l'està transformant en una residència sanitària assistida. L'antiga clínica Dexeus està ubicada al número 67 del passeig de la Bonanova, mentre que el número 69 de la mateixa via està ocupat per consultoris mèdics. Tots dos edificis sumen una superfície de 7.500 metres quadrats. D'aquests, 3.500 metres quadrats es mantindran com consultoris mèdics i la resta es destinarà a la residència sanitària assistida.

GARCIA FAURA està treballant aquest hivern en les darreres fases de fabricació i instal·lació del conjunt de tancaments de la nova residència. En total es tracta de prop de 350 portes i finestres amb perfileria d’alumini amb trencament de pont tèrmic d’altes prestacions tècniques. Els equips propis de fabricació de l’empresa treballen a ple rendiment per donar sortida a la producció que requereixen els equips d’instal·lació que treballen en obra. A banda de les unitats de tancaments esmentades, els treballs també contemplen el muntatge de 500 metres quadrats de folrats de xapa, com a revestiment de l’obra.

La residència promoguda per Núñez i Navarro es dirigirà tant a gent gran com a persones que vinguin a Barcelona a operar-se i requereixin cures especialitzats. La gestió del nou centre anirà a càrrec de la companyia d'atenció a la dependència SARquavitae. Tindrà capacitat per a 141 persones i crearà més de 100 llocs de treball. La seva obertura és produirà durant el primer trimestre de 2013. La residència tindrà 35 habitacions dobles i 71 individuals i s'atendrà a persones amb diferents nivells de dependència.

Les instal·lacions s'estan remodelant seguint un model residencial que busca oferir a cada resident un servei especialitzat i personalitzat, segons les seves pròpies necessitats d'atenció. D'aquesta manera, l'edifici s'estructura en cinc mòduls de convivència convertits en miniresidències, que disposaran dels seus propis espais comuns com menjadors, sales de visites, salons d'estar i controls d'infermeria. A més, disposarà d'una àmplia i enjardinada zona exterior destinada als residents i els seus familiars.

Back To Top