skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments GARCIA FAURA Al Nou Hospital De Manresa

Tancaments GARCIA FAURA al nou Hospital de Manresa

GARCIA FAURA fabrica i instal·la els tancaments d’alumini de la segona fase de l’obra d’ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de la capital del Bages. Un projecte de l’estudi PSP Arquitectura, Jaume Espinal i Joan Ribera, promogut per la Fundació Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa. Es tracta de 40.000 metres quadrats de nou hospital i 18.000 d’aparcament construïts per l’UTE Nova Bages Sanitària.

GARCIA FAURA signa les 566 unitats de tancaments d’aquesta fase, entre portes i finestres d’alumini, amb un sistema de fabricació amb trencament de pont tèrmic i d’altes prestacions tècniques i acústiques. En total, prop de 2500 metres quadrats que se sumen als treballs en façana consistents en el folrat de xapa ondulada decorativa d’alumini en forma de dent de serra. Un material que revesteix de singularitat el conjunt de patis interiors del nou centre hospitalari.

L’UTE Nova Bages Sanitària aplega les empreses Constructora d’Aro, Constructora Pai, Cots i Claret i Abantia. La segona fase d’aquestes obres comporta l’acabament dels dos blocs ja iniciats, la construcció dels dos blocs restants i del búnquer de radioteràpia. En total, 40.000 metres quadrats que se sumen als 20.000 amb què ja comptava l’Hospital i que entraran en servei, per fases, entre 2013 i 2014.

Back To Top