skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Consolida La Seva Presència A França

GARCIA FAURA consolida la seva presència a França

 

El projecte contempla la construcció de sis edificis, un dels quals s'ha adjudicat a GARCIA FAURA a través de la constructora Bateg, que pertany al grup Vinci Construction. A l'edifici adjudicat, que rep el nom d' RCI1, s'instal·laran tancaments de planta baixa de doble altura realitzats íntegrament amb mur cortina mixt d'acer i alumini d'aproximadament 1.500 metres quadrats.

 

També es realitzaran els tancaments d'alumini de les plantes superiors, realitzats amb xassís d'alumini d'obertura practicable a la francesa, amb perfils de fulla oculta i trencament tèrmic amb un total d'aproximadament 2.780 metres quadrats. Finalment, s'instal·laran lames de perfil d'alumini d'extrusió, creant tancaments per a ventilació per un total d'aproximadament 400 metres quadrats.

 

Es preveu que les obres comencin al maig i finalitzin cap al desembre. La inauguració de la també coneguda com a Ciutat de les Humanitats i de les Ciències Socials està prevista per al 2019, i es convertirà en el campus europeu més gran dins l'àmbit de la recerca en ciències humanes i socials.

Back To Top