skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA posa en marxa el projecte ‘A la feina, en bici’

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra del 16 al 22 de setembre, l’empresa GARCIA FAURA posa en marxa el seu projecte A la feina, en bici. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en el pla d’accions que l’empresa està implementant en matèria de polítiques mediambientals i de sostenibilitat.

El projecte A la feina, en bici, esdevé una aposta clara per promoure la mobilitat sostenible entre els treballadors i les treballadores de l’empresa. Ha estat possible gràcies a un projecte finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), a través del programa Biciempresa. GARCIA FAURA ha resultat beneficiària d’aquest programa d’ajudes, a través del qual l’organisme metropolità ha cedit a l’empresa 2 bibicletes elèctriques i 3 bicicletes mecàniques plegables.

L’empresa, de la seva banda, posa aquestes bicicletes a disposició del seu personal, amb l’objectiu que aquests substitueixin els seus desplaçaments quotidians en vehicle privat per la bicicleta, o la combinació de bicicleta i transport públic.

Durant l’estiu, GARCIA FAURA ha fet una campanya de difusió de l’acció entre el seu personal per tal que els treballadors i treballadores interessats en substituir el seu cotxe per la bicicleta presentessin la seva sol·licitud. Les 5 persones que finalment gaudiran d’aquesta bicicleta en règim de cessió, resideixen a una distància d’entre 2 i 30 quilòmetres del seu lloc de treball. En funció de cada cas, l’usaran com a mitjà de transport únic, o combinat amb el tren i l’autobús. El seu ús permetrà que cada dia circulin per les nostres carreteres cinc vehicles menys, contribuint a un desplaçament més sostenible i saludable.

I és que els beneficis de moure’s en bicicleta no només són ambientals, sinó que també tenen un impacte positiu en la salut dels treballadors i treballadores. Desplaçar-se en bicicleta enforteix les articulacions i la musculatura, augmenta la capacitat aeròbica i representa un excel·lent exercici càrdio-vascular.

Back To Top