skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Beca 4 Dels Seus Enginyers Per Al Màster De Façanes Lleugeres

GARCIA FAURA beca 4 dels seus enginyers per al Màster de Façanes Lleugeres

GARCIA FAURA aposta decididament per la formació contínua dels seus treballadors. Així, l’empresa ha becat a quatre dels seus enginyers de l’Oficina Tècnica en el Màster de Façanes Lleugeres que s’està impartint a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’objectiu de l’empresa (una de les col·laboradores del Màster, que després de dos anys realitzant-se a Madrid es trasllada a Barcelona) és el de promoure la formació continuada del seu personal i contribuir a la seva formació tot aportant els seus coneixements a la feina.

El Màster forma els enginyers en l’especialització de l’estudi, anàlisi i desenvolupament de façanes lleugeres, una necessitat del sector que requereix cada vegada més de tècnics especialistes que aportin coneixement i valor a una solució constructiva a l’alça.

Col·laborant amb l’organització del Màster, a més, GARCIA FAURA vol valorar el paper de les empreses industrials en el disseny i l’aplicació de l’arquitectura del segle XXI, així com en la formació especialitzada de les noves generacions d’estudiants que permetin avançar cap a un paper cada vegada més rellevant de l’enginyeria i l’arquitectura de casa nostra.

Back To Top