skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Reafirma El Seu Compromís Amb La Igualtat De Gènere I Contra La Discriminació

GARCIA FAURA reafirma el seu compromís amb la igualtat de gènere i contra la discriminació

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el passat divendres l’empresa va oferir  una jornada de formació al seu personal per seguir avançant en els objectius del Pla d’Igualtat de l’empresa. Un programa d’accions que pretén seguir apostant per una empresa equitativa, tolerant amb la diferència i respectuosa amb totes les persones.

És per aquest motiu que GARCIA FAURA disposa d’un protocol per a la prevenció i actuació en cas d’assetjament sexual, per raó de gènere o psicològic. Es tracta d’un principi estratègic de l’empresa contemplada en la Política Corporativa i de Recursos Humans i per la qual assumeix la igualtat de gènere en totes i cadascuna de les seves polítiques i pràctiques.

A més, també promou les condicions de treball necessàries per a evitar situacions d’assetjament sexual o bé per raó de sexe, donant resposta les posibles denúncies o reclamacions que sorgissin en aquest sentit i fomentant un ús del llenguatge no sexista en les comunicacions de l’empresa.

Totes aquestes mesures, contemplades dins el Pla d’Igualtat, són vetllades per una comissió d’Igualtat d’Oportunitats formada per quatre treballadores i treballadors de diferents àrees de l’empresa.

Back To Top