skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA amplia el seu parc de maquinària amb nous centres de tall i mecanitzat

La companyia afronta, d’aquesta manera, el volum de producció previst per aquest 2023, en el marc del seu pla anual d’inversions i d’automatització dels seus centres productius.

GARCIA FAURA estrena l’any 2023 amb la incorporació als seus tallers de nova maquinària en el marc del seu pla anual d’inversions. D’una banda, s’ha adquirit un nou centre de tall i mecanitzat per a perfils d’alumini model Emmegi Quadra L2. Es tracta d’un centre de treball de 18 eixos amb control numèric per computadora, que realitza funcions de fresat, perforació i tall. La màquina disposa d’un magatzem automatitzat i un sistema d’alimentació de barres de fins a 7,5 metres. El cos central disposa d’un mòdul de fresat, dos mòduls de tall i un mòdul de retestejat. La seva disposició permet treballar el contorn de la peça en qualsevol orientació. La unitat de mecanitzat incorpora un sistema exclusiu de base rotatòria.

En paral·lel, GARCIA FAURA ha adquirit també un nou centre de mecanitzat per a panells, model Biesse Rover Plast B FT. Una màquina que permetrà ampliar el volum de treball en panells composite i que destaca per la seva gran precisió i flexibilitat. Es tracta d’un centre de mecanitzat de control numèric que s’afegeix a l’important parc de maquinària del qual disposa la companyia per al tall i mecanitzat de perfileria i panells.

Amb aquestes inversions, la companyia encara aposta pels seus centres productius i permeten afrontar el volum de producció previst per a aquest any 2023, amb projectes en curs i adjudicats a Barcelona, Madrid, França, Luxemburg, Colòmbia i els nous mercats africans en els quals la companyia ja ha començat a treballar.

Back To Top