skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Treballant En Nous Equipaments Del Teixit Econòmic I Productiu

Treballant en nous equipaments del teixit econòmic i productiu

 

A Parets del Vallès, la multinacional catalana Grífols construeix una nova planta destinada a la producció d’un medicament elaborat a partir d’una proteïna extreta del plasma. Amb aquest nou edifici, Grífols continua apostant pel desenvolupament del seu complex industrial del Vallès, posicionant la firma com una de les companyies líders en la producció de medicaments biològics derivats del plasma.

 

GARCIA FAURA hi està executant els treballs de fabricació i instal·lació de prop de 300 tancaments d’alumini que combinen portes, corredisses i fixos. L’encàrrec inclou també l’execució de més de 1.000 metres quadrats de treballs de façana, mitjançant la combinació de vidres, xapes i panells de tipus composite.

 

També en el camp farmacèutic, i a pocs quilòmetres de distància, GARCIA FAURA enllesteix els últims detalls del nou edifici Lift+ per a la multinacional B|Braun a Rubí. Aquí s’hi han fabricat i instal·lat més de 2.000 metres quadrats de mur cortina, 2.500 metres quadrats més de panell composite i uns 200 tancaments d’alumini d’obertura projectant integrats en la pròpia façana de vidre, d’altes prestacions tècniques.

 

El nou edifici, de 23.000 metres quadrats, permetrà la instal·lació de noves línies productives així com el trasllat de les oficines corporatives de la companyia. L’edifici ha estat projectat per IDP, referent en el sector d’edificació farmacèutica, que s’ha ocupat també de la direcció facultativa i project management de l’obra.

 

De la seva banda, el fabricant de productes magnètics IMA ha invertit 3 milions d'euros en la construcció de la seva nova nau a Ripollet. L’edifici tindrà més de 5.000 metres quadrats i comptarà amb les millors innovacions tecnològiques per continuar sent empresa de referència en el sector. No en va, IMA s’ha convertit en el major fabricant d'imants de l’estat espanyol, amb filials productives a Xina i Itàlia. La companyia exporta el 50% del seu volum de negoci a més de 60 països.

 

Per aquest nou edifici industrial, GARCIA FAURA fabrica i instal·la més de 200 metres quadrats de mur cortina de tipus stick, amb vidres de seguretat i d’altes prestacions tèrmiques. Els treballs també contemplen l’execució de 115 metres quadrats de tancaments d’alumini i aplacats i revestiments de panell composite

Back To Top