skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Enceta L’any Amb Grans Reptes Constructius

GARCIA FAURA enceta l’any amb grans reptes constructius

GARCIA FAURA enceta l’any nou amb grans reptes constructius en cartera. Alguns d’ells ja estan en marxa a diverses localitats d’Espanya i també a França i Luxemburg. A més, l’empresa està treballant per aconseguir les noves propostes que surtin en licitació. En resum, un trimestre que es presenta amb molta intensitat per als equips tècnics i operatiu de l’empresa.

D’entre els projectes que ja estan en marxa a Espanya destaquen l’execució del centre comercial Palmas Altas de Sevilla, el més gran d’Andalusia, on l’empresa desenvoluparà, fabricarà i instal·larà 1.800 metres quadrats de mur cortina, i 3.500 metres quadrats de lluernes de tipus triangular, rectangular i trapezoidal.

Un altre projecte d’envergadura on està implicat GARCIA FAURA és la renovació de l’aeroport de Son Sant Joan de Palma de Mallorca. L’empresa fabricarà i muntarà 575 metres quadrats de tancaments d’alumini per als executoris i una lluerna de 2.500 metres quadrats dissenyada a dues aigües amb perfils d’alumini de mur cortina, a més de 21 unitats de murs cortina corbs amb perfileria d’alumini que sumen 1.350 metres quadrats.

Finalment, cal remarcar el gran projecte residencial Diagonal Zero, a Barcelona, per al qual GARCIA FAURA realitzarà diversos treballs de fusteria d’alumini, tancaments i vidre.

En l’àmbit internacional, GARCIA FAURA continuarà treballant per a la consolidació dels mercats francòfons. Així, per exemple, l’empresa està implicada en la rehabilitació d’un immoble del segle XIX de l’emblemàtic bulevard Haussmann de París per convertir-lo en un edifici d’oficines modern i funcional, tot mantenint només l’estètica de la façana exterior.

Al nord de la capital francesa, GARCIA FAURA participa en la construcció del campus universitari Condorcet amb la instal·lació de tancaments d’alumini i d’un mur cortina mixt d’acer d’uns 1.500 metres quadrats. I a la ciutat de Nanterre, l’empresa realitzarà treballs de fusteria d’alumini i mur cortina, entre d’altres, per a un complex d’oficines.

I, per primer cop, GARCIA FAURA portarà la seva feina a la ciutat de Luxemburg, on l’empresa participarà en la construcció d’un hotel i d’un edifici d’oficines. Es tracta d’uns projectes on es realitzaran treballs de fusteria d’alumini d’altes prestacions i màxima qualitat.

Back To Top