skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Taller Ferro Hierro Garcia Faura
Taller Ferro Hierro Garcia Faura
Taller Ferro Hierro Garcia Faura
Taller Ferro Hierro Garcia FauraTaller Ferro Hierro Garcia Faura

El ferro a GARCIA FAURA: un producte amb molta personalitat

La divisió de ferro i acer de GARCIA FAURA és molt més que una feina manual molt ben feta. També és la seguretat i la garantia d’obtenir un producte amb les millors prestacions per als projectes constructius, resistent als elements i amb l’eficiència energètica que demanen les normatives.

Si es vol donar un toc diferencial a una construcció, el ferro és sense cap mena de dubte un dels materials que més contribueixen a definir el tarannà d’un immoble. I és que el ferro té personalitat pròpia, traspua un caràcter artesanal que atorga una prestància única als edificis.

A poc a poc, els elements elaborats amb ferro (com finestres o baranes) estan guanyant terreny gràcies a la versatilitat d’aquest material, ja que es pot treballar des de zero i d’una forma totalment manual (a diferència de l’alumini, que disposa d’uns sistemes predissenyats).

A més, el ferro té les mateixes prestacions o, fins i tot, una mica superiors a l’alumini: té una alta capacitat de resistència als agents meteorològics (llum del sol, aire i aigua), als agents químics o als cops, cosa que el fa el material ideal per a aquells elements constructius que necessitin destacar la seguretat.

El treball amb el ferro és a GARCIA FAURA totalment manual, realitzat per uns tècnics especialitzats que adapten els seus productes als requisits tècnics de l’Oficina Tècnica de l’empresa, un fet que aporta a l’empresa un valor distintiu i diferenciat de la competència.

A GARCIA FAURA oferim l’assessorament professional en aspectes com l’adequació dels elements en la construcció, en els tipus de tancaments o els vidres idonis, o bé en els sistemes de millora de l’eficiència tèrmica o acústica.

Back To Top