skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Desenvolupant Nous Centres Sanitaris Al Baix Llobregat.

Desenvolupant nous centres sanitaris al Baix Llobregat.

 

El CAP situat a Viladecans, prop del parc de la Torre Roja, comptarà amb més de 2700 metres quadrats distribuits en tres plantes i on s’acolliran serveis d’assistència sanitària, salut sexual i reproductiva i serveis d’atenció en salut mental. GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat per a aquest ambulatori una façana de vidre de 110 metres quadrats i més de 100 tancaments d’alumini.

 

Per la seva banda el nou Centre d'Atenció Primària de Sant Boi de Llobregat compta amb una superfície de 1633 metres quadrats dividits en dues plantes i oferirà tots els serveis propis d’un centre sanitari d’atenció ambulatòria. El projecte arquitectònic ha contemplat la creació d'uns patis interiors que permeten la ventilació de totes les sales de l’edifici i il·luminen de forma natural tots els espais. GARCIA FAURA ha contribuït a aquesta potenciació de la llum natural amb la instal·lació de 60 tancaments d’alumini i vidre de molt bones prestacions tècniques. Els treballs també han contemplat tot els conjunt de remats de xapa exterior de l’edifici.

 

Segons les previsions de la Conselleria de Salut, ambdues obres haurien d’estar al servei ciutadà durant el darrer trimestre d’aquest any 2016.

Back To Top