skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Ampliació De La Planta Farmacèutica De B|Braun A Rubí

Ampliació de la planta farmacèutica de B|Braun a Rubí

 

La multinacional farmacèutica construeix el seu nou edifici LIFT+ (Lean Infusion Factory Technology), annex a la planta actual de Rubí i que es dedicarà a la producció de solucions parenterals. 22.000 metres quadrats distribuïts en 3 plantes, organitzades per zones de producció, sales tècniques i oficines. L’edifici ha estat projectat per l’empresa IDP, referent en el sector d’edificació farmacèutica, que s’ocupa també de la direcció facultativa i project management dels treballs.

 

GARCIA FAURA s’encarrega de l’execució del conjunt de treballs de façana, revestiment i tancaments del nou edifici. Destaquen els més de 2000 metres quadrats de mur cortina per a façana exterior i passarel·les interiors, combinats amb 2500 metres quadrats més de panell composite per al conjunt de revestiments d’exteriors. A més, l’empresa fabrica i instal·la 200 tancaments d’alumini d’obertura projectant integrats en la pròpia façana de vidre, d’altes prestacions tècniques.

 

El nou edifici s’implementa amb un alt nivell d’automatització i està projectat en base a la tecnologia BIM (Building Information Modeling), que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir tot el procés de construcció a partir d’un model digital únic en base als paràmetres físics, el cost i la planificació temporal de l’obra. Un innovador sistema constructiu que contribueix a posicionar la planta, ja de per sí referència  en el seu sector.

Back To Top