skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Escenari D’un Videoclip Musical

GARCIA FAURA escenari d’un videoclip musical

Les instal·lacions de GARCIA FAURA no són només un centre de producció metal·lúrgic. Aquest estiu s’ha demostrat que un entorn industrial com aquest també pot acollir el rodatge d’un videoclip musical. És el cas del nou treball de la formació de hip hop La Revenge, que aquest setembre treu al mercat el seu primer LP “Cash Cash”.

“I got the paper” és l’avançament d’un disc de marcat so electrònic, que suposa la consolidació de la formació barcelonina. La planta de GARCIA FAURA cedeix la seva teulada com a escenari principal del tema, amb excel·lents vistes sobre tota la plana del Llobregat. L’element central és l’estructura metàl·lica que sustenta el cartell de l’empresa, i que esdevé testimoni de la història que narra aquest tema musical, rimat per les dues intèrprets de la formació.

La Revenge és el fruit de la unió de dues de les femcees més actives de l’escena nacional: Mai i Widi, acompanyades per DJ Dbeam als plats. Actualment és un dels grups més respectats per la crítica i el públic, amb una gran experiència en directes com han demostrat recentment en actuacions a la sala Be Good de Barcelona o al Festival InteRapcionA de Madrid. El grup presumeix de comptar amb una de les joves promeses del panorama freestyle, Mai, la primera intèrpret de l’estat espanyol que ha actuat en el prestigiós festival europeu de Hip Hop de la República Txeca. La crítica i els mitjans de comunicació l’han batejada com la representant més en forma de l’underground català.

El videoclip “I got the paper” ha estat produït per l’estudi Narf Studio i dirigit pel jove realitzador Fran Molero. El resultat final de la gravació ja es pot veure al Canal Youtube de GARCIA FAURA i al de La Revenge. Els anteriors treballs de La Revenge sumen entre 20.000 i 25.000 espectadors a Youtube, una mostra del gran nombre de seguidors dels quals disposen, malgrat la seva distància amb els circuits musicals comercials.

Amb iniciatives com aquesta GARCIA FAURA vol evidenciar el seu compromís amb el teixit cultural del territori, així com el suport al jove talent creatiu, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació.

Back To Top