skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Nou Complex Esportiu Podium A Viladecans

Nou complex esportiu Podium a Viladecans

 

El complex esportiu Podium – Joan Masgrau de Viladecans disposa de tres grans zones: un pavelló poliesportiu, les sales d’activitats dirigides i la zona d’aigües, amb una piscina coberta i una altra a l’aire lliure. S’integra en el conjunt ciutadà del parc de la Torre Roja, i està obert a la pràctica esportiva individual i a la dels diferents clubs i entitats de la ciutat. De fet, una de les premisses del projecte, era la màxima polivalència dels diferents espais, així com l’estratègia d’aprofitament energètic. El projecte de l’estudi Brullet – De Luna ha concebut un disseny que permet el màxim aprofitament de la llum natural a través de lluernes, el control tèrmic afavorit per la disposició d’espais intermedis i el control de la radiació solar mitjançant estructures de brise-soleils.

 

GARCIA FAURA va rebre l’encàrrec de contribuir, amb la fabricació i instal·lació dels seus materials, a aquest aprofitament energètic. D’aquesta manera s’ha procedit a l’execució de grans mòduls fixes correguts així com dos grans murs cortina per a la zona de piscines, que permeten la màxima entrada de llum natural a l’interior, a l’hora que creen un continu visual entre ambients. Els treballs també han permès la incorporació de més de 2000 metres quadrats de tancaments amb perfils d’alumini amb trencament de pont tèrmic, que aprofundeixen en aquesta sensació de confort interior de l’usuari de manera que permeten un major aïllament tèrmic entre interior i exterior.

 

A banda de l’edifici central, l’equipament s’ha completat amb la reforma del camp de futbol, amb noves graderies, i un aparcament soterrat amb capacitat per a 150 vehicles. Podium Viladecans ha obert portes aquest estiu i s’integra en la xarxa d’equipaments esportius de la ciutat, permetent el seu ús mitjançant abonaments compartits amb el complex esportiu Àtrium.

Back To Top