skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Deixarà La Seva Empremta A La Nova Seu Madrilenya De L’IESE

GARCIA FAURA deixarà la seva empremta a la nova seu madrilenya de l’IESE

GARCIA FAURA participa en la construcció del nou campus de l’IESE a Madrid tot desenvolupant, fabricant i instal·lant els elements de façana i els tancaments d’alumini i vidre.

La nova seu a la capital espanyola de l’escola de negocis de la Universitat de Navarra (que es preveu inaugurar a la tardor) comptarà amb 16.000 metres quadrats de superfície que s’aixecaran al costat de la seu actual.

El nou centre, que incrementarà l’activitat docent i investigadora de l’IESE en un 50%, incorporarà quatre aules equipades amb la millor tecnologia multimèdia, sales per a conferències i reunions, dos menjadors, biblioteca, aparcament de 300 places i auditori per a 500 persones.

GARCIA FAURA realitzarà 1.700 metres quadrats de mur cortina i 1.500 metres quadrats de doble pell tant de l’edifici docent com de l’auditori, a més de 1.500 metres quadrats de tancaments interiors i exteriors d’altes prestacions tècniques i acústiques.

Els treballs de l’empresa es completaran amb la instal·lació dels altres elements que conformaran la vista exterior de l’edifici, com baranes, panells i cobertures metàl·liques­.

Back To Top