skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Aixeca El Nou Centre Empresarial De Bogotà.

GARCIA FAURA aixeca el nou centre empresarial de Bogotà.

 

El Centre Empresarial 99 destaca per la seva arquitectura d'avantguarda, creant espais de treball confortables, amb múltiples serveis dirigits a les empreses. El projecte posa en valor els aspectes de ventilació, llum natural i control acústic, apostant per estàndards de qualitat i disseny d'altes prestacions.

 

En aquest sentit, GARCIA FAURA és l'encarregada de fabricar i instal·lar més de 1400 metres quadrats de mur cortina de tapeta horitzontal tipus ala d'avió. Uns perfils desenvolupats específicament per l’Oficina Tècnica i extrusionats expressament per a aquest projecte. El mur es completa amb determinats punts d'obertura amb tancaments projectants, que facilitaran la ventilació natural de l'edifici. Entre els treballs a realitzar destaquen també els tancaments interiors de zones comunes o el vidre mitjançant vidres laminars de color amb capa de control solar, que permeten reduir els efectes de l'elevada radiació solar exterior.

 

El Centre Empresarial 99 és un edifici de 6800 metres quadrats distribuïts en 5 plantes situat al centre de Bogotà, a la confluència de Carrera 13 i Carrer 99. Estarà en ple funcionament durant els primers mesos de 2015.

Back To Top