skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
En Marxa El Nou Tanatori De Sancho De Ávila

En marxa el nou Tanatori de Sancho de Ávila

 

El nou tanatori de Sancho de Ávila, a Barcelona, s’edificarà en la mateixa parcel·la que ocupen les actuals instal·lacions, en una superfície de 10.000 metres quadrats i 1.400 de jardí. El projecte contempla dos edificis centrals, un destinat a serveis i l’altre que acollirà els oratoris i una trentena de sales de vetlla. Ambdós estaran units per una gran plaça enjardinada que exercirà la funció de distribució de la circulació.

 

El projecte, de l’estudi JF Arquitectes, dóna molta importància a la llum natural, amb façana opaca cap a l’exterior però oberta cap a la plaça central. El bloc d’oficines i serveis comptarà també amb un gran mur cortina i una segona pell metàl·lica que afavorirà també la màxima entrada de llum sense perdre privacitat.

 

Per a aquesta esperada obra, GARCIA FAURA executa els treballs de façanes de vidre, accessos i tancaments d’alumini. En aquest sentit es desenvoluparan 315 metres quadrats de mur cortina amb perfileria perimetral i vidres d’altes prestacions tècniques, així com un conjunt de treballs exteriors consistents en la fabricació i instal·lació de lluernes, mampares de vidre, zones fixes i baranes. En l’apartat de tancaments es desenvoluparan el conjunt de portes i finestres d’alumini, prop de 450 metres quadrats, així com tots els accessos i sortides, amb portes giratòries, basculants i tallafocs. Tot plegat contribuirà a cobrir les necessitats d’ús dels diferents espais, però també a dibuixar l’aparença estètica del projecte, de gran singularitat.

Back To Top