skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
S’inaugura El Nou Tanatori Sancho De Ávila

S’inaugura el nou Tanatori Sancho de Ávila

 

GARCIA FAURA hi ha executat 315 metres quadrats de mur cortina amb perfileria perimetral i vidres d'altes prestacions tècniques, així com un conjunt de treballs exteriors consistents en la fabricació i instal·lació de lluernes, mampares de vidre, zones fixes i baranes. L'empresa també hi ha desenvolupat prop de 450 metres quadrats de tancaments d'alumini de portes i finestres, així com tots els accessos i sortides, amb portes giratòries, basculants i tallafocs.

 

El Tanatori, situat al carrer Almogàvers 93-99 de Barcelona, consta de dos edificis que ocupen una parcel·la de 10.000 metres quadrats i 1.400 metres quadrats de jardí. Un dels edificis està destinat a serveis i l'altre a acollir els oratoris i les sales de vetlla. Ambdós estan units per una plaça enjardinada.

 

Aquestes noves instal·lacions han estat projectades per JF Arquitectes sobre les originals de 1968, sent el més antic de l'Estat espanyol. Sancho de Ávila va suposar en el seu moment, un canvi en la manera de vetllar els difunts, ja que quan va entrar en funcionament, les famílies van deixar de fer la vetlla a casa i van començar a desplaçar-se als tanatoris.

Back To Top