skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Contribueix A La Lluita Contra El Càncer Infantil

GARCIA FAURA contribueix a la lluita contra el càncer infantil

L’empresa s’ha adherit a la campanya d’escuts solidaris de la Policia Local de Gavà en el marc de la iniciativa de diverses policies locals de Catalunya per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil que es realitza a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquests escuts solidaris estan adornats amb una banda de rivets grocs (color característic de la lluita contra el càncer infantil) amb el lema #pelsvalents. La iniciativa va sorgir a la Policia Local de Caldes de Malavella i s’ha estès a altres cossos locals, també als del Baix Llobregat, com els de Gavà, Viladecans, Castelldefels, Begues, Corbera o Sant Boi, entre altres.

D’aquesta manera GARCIA FAURA esdevé punt de venda d’aquests escuts, alhora que fomentarà el coneixement de la campanya entre els seus treballadors i treballadores, amb l’objectiu de contribuir a la recaptació total de la campanya. Els quatre euros que costa l’escut (que és brodat i s’enganxa fàcilment a la roba amb la planxa) es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu per al finançament del Pediatric Cancer Center, un equipament oncològic infantil que hauria de començar a construir-se al llarg d’aquest any. El projecte, que té un cost d’uns 30 milions d’euros, serà el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa.

L’Hospital Sant Joan de Déu encara necessita la meitat dels diners per a fer realitat aquest equipament, que tindrà 40 habitacions i capacitat per atendre 400 famílies cada any, a més d’estar completament adaptat a les necessitats dels pacients infantils. Per aquest motiu, l’Hospital busca el finançament a través d’iniciatives solidàries com les de les policies locals.

Back To Top