skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Un Estiu De Projectes En Marxa

Un estiu de projectes en marxa

 

Aquest estiu comencen els treballs d’instal·lació de fusteria d’alumini en promocions d’habitatges que s’estan construint en poblacions com Cornellà de Llobregat, Castelldefels o Gavà. GARCIA FAURA ja fa setmanes que ha iniciat els treballs de definició tècnica, disseny i fabricació del conjunt de tancaments que vestiran aquests nous edificis, que estan entrant en la seva recta final de construcció. És en aquest punt quan l’empresa entra a l’obra a instal·lar les unitats fabricades, en projectes promoguts i executats per constructores locals o nacionals.

 

Però no només d’habitatge viu el sector de la construcció a casa nostra. Aquest estiu GARCIA FAURA també participa en projectes d’obra de serveis. És el cas del nou projecte hoteler de la cadena SB Hotels, que encara la seva recta final, per poder obrir les instal·lacions del seu nou equipament a l’Hospitalet de Llobregat a finals d’any. També durant aquests mesos es continua treballant a ple rendiment en la rehabilitació del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que ha d’inaugurar el nou curs escolar totalment reformat a partir del mes de setembre.

 

Al marge dels treballs en grans projectes, l’empresa continuarà donant servei durant els mesos d’estiu als clients de les seves altres divisions i línies de negoci.

 

 

 

Back To Top