skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA A L’ampliació De L’Aeropuerto Internacional El Dorado (Colòmbia)

GARCIA FAURA a l’ampliació de l’Aeropuerto Internacional El Dorado (Colòmbia)

 

El Centre de Gestió Aeronàutic, juntament amb la nova Torre de Control de l'aeroport, constitueix una de les obres d'infraestructura aeronàutica més importants adjudicades per l'autoritat aerocivil en els últims anys, permetent al país comptar amb un modern complex de vocació missional aeronàutica, d'acord a les necessitats i reptes futurs de l'aviació. El conjunt permet garantir l'expansió futura de l'aeroport i es converteix en una icona per Bogotà, sobre el qual girarà l'operació de l'aeroport El Dorado.

 

GARCIA FAURA ha estat l'empresa contractada per executar els treballs d'ambdues infraestructures. El nou Centre de Gestió Aeronàutic compta amb més de 1.000 metres quadrats de façana flotant, així com 130 metres quadrats de façana per lluerna. Els treballs també inclouen la instal·lació de gairebé 900 metres quadrats de tancaments d'alumini, amb trencament de pont tèrmic i altes prestacions tècniques i acústiques. Pel que fa a la nova Torre de Control, d'arquitectura singular, està formada per conjunts de panell composite, tancaments d'alumini, lluernaris i diferents zones de mur cortina convencional, inclinat i romboïdal.

 

El segell de qualitat de GARCIA FAURA permetrà dotar la instal·lació dels estàndards de confort que requereix un edifici d'aquestes característiques, cridat a convertir-se en icona del desenvolupament colombià, i targeta de presentació del país al món.

Back To Top