skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Substitució De La Façana De L’edifici Monobloc De L’Hospital Del Mar Per Un Mur Cortina D’altes Prestacions Tècniques

Substitució de la façana de l’edifici monobloc de l’Hospital del Mar per un mur cortina d’altes prestacions tècniques

GARCIA FAURA està enllestint els treballs de rehabilitació de 425 metres quadrats de la façana nord i oest de l’edifici monobloc de l’Hospital del Mar. L’objectiu és millorar-ne l’eficàcia energètica i oferir un major confort a persones usuàries i professionals.

La intervenció, que ha durat uns tres mesos, ha consistit en la substitució completa de l’antiga façana d’un dels edificis del complex sanitari de l’Hospital del Mar, per un nou mur cortina amb el qual es resolen els problemes d’aïllament tèrmic de l’immoble i s’ofereix una protecció millor contra els rajos solars.

Sense destorbar l’activitat assistencial de l’edifici, GARCIA FAURA ha desmuntat els elements de l’antiga façana i ha desenvolupat i instal·lat el nou mur cortina, d’altes prestacions tècniques, amb vidres dobles baix emissius i amb control solar.

Aquestes característiques garanteixen una gran reducció dels efectes negatius de la radiació solar a l’interior de l’edifici, al mateix temps que s’aprofita al màxim la llum del sol per a l’activitat habitual d’aquest equipament sanitari.

L’actuació ha estat desenvolupada per la Divisió de Rehabilitació i Postvenda, especialitzada en projectes d’estudi i millora de façanes i tancaments ja existents. Els seus equips tècnics, d’enginyeria i instal·lació, analitzen conjuntament diferents possibilitats de millora per afrontar projectes de rehabilitació d’edificis residencials o de serveis.

Back To Top