skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments Del Nou Centre Tècnic De Denso Al Bages

Tancaments del nou centre tècnic de Denso al Bages

 

La planta de la multinacional japonesa a Sant Fruitós de Bages s’amplia amb 2.000 metres quadrats, arribant fins als 20.000 de superfície construïda. L’empresa vol apostar pel disseny al servei del desenvolupament de nous productes de la companyia, amb l’objectiu de guanyar quota de mercat a Europa. Per fer-ho possible, creen un nou centre tècnic i amplien les zones de formació i verificació amb què ja comptaven.

 

Tot plegat amb un nou edifici annex a les instal·lacions ja existents, per al qual GARCIA FAURA fabrica i instal·la gairebé 400 metres quadrats de mur cortina, així com els aplacats de xapa que revestiran l’estructura. Els tancaments d’alumini de les noves instal·lacions també duen el segell de GARCIA FAURA, amb perfileria d’altes prestacions dissenyada per a garantir la confortabilitat del treball que s’hi haurà de desenvolupar.

 

Els treballs s’han desenvolupat en el darrer període de 2014, amb l’objectiu que les noves instal·lacions puguin començar a equipar-se a principis de 2015 i entrar ràpidament en funcionament.
 

Back To Top