skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Executant El Nou Complex Esportiu Torre Roja De Viladecans

Executant el nou complex esportiu Torre Roja de Viladecans

 

GARCIA FAURA treballa ja a ple rendiment en la fabricació i instal·lació dels diferents elements d’alumini i vidre que conformen un dels molts projectes en curs a la ciutat de Viladecans. Es tracta del nou complex esportiu Torre Roja, obra de l’estudi d’arquitectura Brullet – De Luna, i executat per l’empresa Urbaser.

 

Un projecte que pren l’abundància de llum natural com a element protagonista, a través de diverses lluernes centrals. També s’ha tingut especialment present el màxim control tèrmic amb la disposició d’espais intermedis, així com el control de la radiació solar mitjançant Brise-Soleils. Un projecte concebut a partir d’una estratègia global de màxima eficiència energètica al servei de la pràctica esportiva.

 

GARCIA FAURA desenvolupa per aquest projecte tots els treballs de fusteria d’alumini i façanes de vidre. Es fabriquen i instal·len 2200 metres quadrats de tancaments de perfileria amb trencament de pont tèrmic. Bona part d’aquests tancament són tirades continuades de fins a 25 metres. A banda també s’està treballant en l’execució de 500 metres quadrats de mur cortina.

 

El nou complex esportiu de la Torre Roja inclou l’ampliació de la piscina ja existent i una nova làmina d’aigua descoberta amb solàrium de coberta retràctil. A més, incorpora un nou pavelló poliesportiu, la reforma del camp de futbol existent i dues plantes d’aparcament subterrani amb capacitat per a 150 vehicles. El nou complex ha d’esdevenir el centre esportiu de referència dels barris de llevant i convertir-se en alternativa a les antigues instal·lacions del Poliesportiu del Centre. Ha d’estar operatiu la primavera de 2015.

Back To Top