skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
En Marxa Les Obres Del Nou Tanatori De L’Hospitalet

En marxa les obres del nou Tanatori de l’Hospitalet

 

El segon tanatori d’ÀLTIMA a L’Hospitalet de Llobregat és un projecte dels arquitectes Ribas & Ribas i destaca per les façanes corbes amb vistes a bona part de la ciutat de L’Hospitalet i el Baix Llobregat. L’edifici compta amb prop de 7000m2 de superfície construïda, distribuïts en dues plantes soterrànies, una planta baixa, i una planta primera i una segona en alçada.

 

GARCIA FAURA realitza els treballs de fusteria d’alumini i vidrieria, amb el conjunt de tancaments i un petit mur cortina de forma poligonal i sobre estructura existent d’acer amb envidriament per mitjà de tapeta vertical d’ala d’avió. A banda, els treballs a realitzar també inclouen l’estructura auxiliar d’acer galvanitzat amb panell aïllant, així com el conjunt de lluernes, baranes i mampares interiors.

 

El tanatori disposarà de sis sales de vetlla amb grans terrasses ubicades entre les plantes primera i segona, una sala de cerimònies amb capacitat per a 230 persones, zona d’atenció al públic i de serveis, i un aparcament soterrani de 60 places. Ha suposat una inversió total de 8,2M€ i entrarà en funcionament durant el darrer trimestre de 2014. Amb aquesta nova instal·lació, ÀLTIMA es consolida a Catalunya amb un total de 26 tanatoris, 5 crematoris i la gestió de 16 cementiris.

Back To Top